Legaia 2 och Wild Arms 3 till PS4?

Här om dagen dök det upp rykten som antyder att Playstation 2-klassikern Ape Escape 2 är på väg till Playstation 4, och nu ser det ut som om även Legaia 2: Duel Saga och Wild Arms 3 kommer till formatet i Europa.

PEGI har åldersmärkt spelen för den europeiska marknaden. Wild Arms 3 finns redan tillgängligt via den nordamerikanska Playstation-butiken, men nu låter det som om även vi kommer att kunna spela det klassiska rollspelet med högre upplösning och stöd för troféer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.