Media Molecule gör Delsin Rodent i Dreams

Media Molecule har visat flera kreativa verk med sitt Dreams, och under maj fick vi exempelvis en rejäl genomgång av karaktärsskapandet, och tidigare i år skrev de ut en figur med en 3D-skrivare. Nu har de skapat Delsin Rodent – Sonys maskot för brittiska Playstation Access – med hjälp av användarverktygen i spelet.

Senare i år kommer Media Molecule släppa lös en betaversion av sitt Playstation 4-exklusiva spel, och nedan kan ni se Delsin Rodent i Dreams-kostym. Bilden blir som vanligt större om ni klickar på den.

dreams delsin rodent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.