Atelier Firis – färsk info och nya bilder

För några dagar sedan utannonserade Gust rollspelet Atelier Firis: Alchemist of the Mysterious Journey till Playstation 4, och nu får vi färsk information och nya bilder.

Till skillnad från föregångarna kommer Atelier Firis att låta spelaren påverka äventyret, och Gust berättar att temat för rollspelet är ”en stor resa.” I huvudrollen hittar vi den unga flickan Firis Mistroot som aldrig tidigare har varit utanför hembyn, men hon drömmer om att bege sig ut i på upptäcktsfärd.

Världen kommer att vara betydligt större än vad som varit fallet i tidigare delar i serien, och spelaren kommer att få besöka allt från prärier till vinterlandskap. Som vanligt kommer alkemi att ha en stor betydelse, men äventyrets hinder kommer att kunna lösas på flera olika sätt. Exempelvis kommer vi kunna välja att laga en trasig bro för att ta oss vidare, och detta leder till att byn som ligger i närheten förändras. Alternativt kan vi välja en omväg, och istället upptäcka en mystisk grotta.

Atelier Firis är under utveckling till Playstation 4 samt PS Vita, och nedan ser ni de nya bilderna som blir större om du klickar på dem.

atelier firis 2 atelier firis 3 atelier firis 8 atelier firis 9 atelier firis 11 atelier firis 12 atelier firis 13 atelier firis 14 atelier firis 15 atelier firis 17 atelier firis 22 atelier firis 21 atelier firis 20 atelier firis 19 atelier firis 18 atelier firis 23 atelier firis 24 atelier firis 25 atelier firis 26 atelier firis atelier firis 4atelier firis 5atelier firis 6atelier firis 7 atelier firis 10atelier firis 16

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.