PES 2017 får släppdatum

Precis som Konami lovade så avtäckte de sitt Pro Evolution 2017 under Champions League-finalen igår där Real Madrid van över lokalrivalen Atlético Madrid efter straffdrama. PES 2017 kommer att släppas den 15 september över hela världen.

Konami ämnar att gå tillbaka till seriens rötter och fokusera på riktig fotboll, och under E3 kommer de att visa upp spelet med slogan ”kontrollera verkligheten.” Vi kommer att få se ett gäng nya spelmöjligheter, såsom ”Real touch” och ”Precise pass” som ska leverera en realistisk upplevelse där olika spelartyper ska behandla bollen på ett personligt och eget sätt. Dessutom kommer vi att kunna sätta upp strategier för hörnor, precis som i Fifa-serien, och den artificiella intelligensen ska få sig ett uppsving där motståndaren ska anpassa sig efter våran spelstil.

Pro Evolution Soccer 17 släpps alltså till Playstation 4, PS3, Xbox One, Xbox 360 och PC den 15 september. Versionerna till den förra konsolgenerationen kommer dock att vara aningen bantade.

pes 2017

pes 2017 3

pes 2017 2

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.