Gamestop tror att nya konsoler avtäcks under E3 – syftar på PS4 Neo?

Gamestop har avverkat sin senaste kvartalsrapport, och tidigare idag har vi berättat om att de kommer att ställa ut många demoställ för Playstation VR i deras butiker, samt att den initiala Overwatch-försäljningen överskred deras förväntningar. Gamespots VD, Paul Raines, berörde också en annan intressant punkt – möjligheten att vi får se utannonseringar av nya konsoler under årets E3-mässa.

”Vi är uppspelta inför E3, och förväntar oss stora utannonseringar kring virtual reality och potentiella nya konsoler,” sade Raines.

Ämnet utvecklades ytterligare av företagets ‘Chief Operating Officer’ Tony Bartel.

”Vi förväntar oss att E3 fokuserar på nyckeltitlar som släpps i slutet av året, och utannonseringar av nya konsoler. Vi förväntar oss också att VR kommer att generera ett stort intresse bland press och konsumenter,” berättade Bartel under sitt anförande.

Gamestop-cheferna talar med största sannolikhet om Playstation 4 Neo, eller PS4K som konsolen också kallas, samt Microsofts svar som går under det ryktesomspännande namnet Xbox One-Two. Dessutom sägs det att en ny, mindre modell av Xbox One kommer att släppas senare i år.

Vi har minst sagt ett spännande E3 att se fram emot, och mässan öppnar den 14 juni. Dagarna innan kommer de stora presskonferenserna att hållas, inte minst Sony, vars show drar igång klockan 03.00 svensk tid den 13 juni.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.