Gamestop: ”Overwatch säljer mycket bättre än förväntat”

Blizzard släppte sitt Overwatch för några dagar sedan, och servrarna öppnades 00.00 brittisk tid natten mot den 24 maj. Detta gjorde att Gamestop fick tillåtelse att sälja spelet dagarna före laseringen, och under företagets kvartalsrapport berättar de att Overwatch överträffat alla försäljningsmässiga förväntningar.

”Overwatch överträffade våra förväntningar, och det var en väldigt stark lansering för oss,” berättar Gamestop-chefen Tony Bartel.

Bartel berömmer också Activision Blizzard för att ha tillåtit dem att sälja fysiska exemplar av Overwatch innan spelets servrar öppnade och kallade det för ett ”progressivt steg framåt.” Gamestop fick möjlighet att börja sälja actionrökaren två dagar innan den riktiga lanseringen, och Bartel säger att det resulterade i att spelet sålde ”en bra bit över våra förväntningar.”

Gamestops internationella VD Michael Mauler lade till att Overwatch sålde bra i alla delar av världen där företaget huserar, och att det gick bäst i de länder där nedladdningshastigheten generellt är låg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.