Över 40 miljoner sålda PS4-konsoler till kund

När Sony höll sin kvartalsrapport avslöjades att 40 miljoner Playstation 4-konsoler hade skeppats till butikerna världen över fram till den 31 mars. Idag avslöjar företaget desto mer imponerande försäljningssiffror.

Över 40 miljoner Playstation 4-konsoler är nu sålda till kund (vilket alltså är en stor skillnad mot att bara vara skeppade till butik) , och den siffran räknades in till och med den 22 maj, och i ett pressmeddelande säger Sony-chefen Andrew House att konsolen fortsätter att vara den ”snabbast sålda konsolen någonsin.”

Den starka mjukvaruförsäljningen har också resulterat i att 270.9 miljoner spel har sålts, vilket betyder att den standardiserade Playstation 4-ägaren har köpt 6-7 spel via butik eller Playstation Store.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.