Sega släpper Valkyria Chronicles 2 och 3 till PS4?

För några dagar sedan släppte Sega Valkyria Chronicles Remastered till Playstation 4 här i Europa, och undertecknad är fast i det mysiga rollspelet återigen. Nu har Sega lagt ut en undersökning till alla som har köpt den remastrade versionen, och företaget hintar om att Valkyria Chronicles 2 och 3 kan komma till Europa och Playstation 4.

Undersökningen är matig och levereras med många frågor. Den intressantaste punkten låter emellertid som följande:

”Det är här som du kan be om en lokalisering/konvertering av andra Valkyria-titlar,” skriver Sega och följer upp med detta inom parentes: ”Vi kommer inte låtsas som att detta inte är anledningen till att du fyller i denna undersökning,” följt av en flörtande smiley.

Med tanke på att Valkyria Chronicles 2 och 3 endast är släppt till PSP, och att den tredje delen bara finns tillgänglig på japanska, handlar frågan förstås om dessa titlar. Dessutom är Playstation 4-spelet Valkyria: Azure Revolution endast utannonserat för den japanska marknaden, och undertecknad hoppas förstås att det strategiska rollspelet även tar sig hit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.