Deep Silver ger ut The King of Fighters XIV i Europa – ny trailer och prissättning

Tidigare idag publicerade vi en nyhetspost kring en ny trailer för The King of Fighters XIV där fokus låg på karaktärerna Yagami, Mature och Vice. Nu berättar Deep Silver att de kommer att stå för utgivningen av SNKs fighter i Europa, och de delar med sig av en trailer samt en rekommenderad prissättning.

The King of Fighters XIV släpps exklusivt till Playstation 4 den 26 augusti, och prislappen kommer att landa på 59,99 euro både digitalt och i fysisk butik. Den nya trailern är laddad med combos samt specialattacker, och ni ser den nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.