Nya bilder på Call of Cthulhu The Official Video Game

Cyanide Studio och Focus Home Interactive arbetar med Call of Cthulhu: The Official Video Game, och det rör sig om ett skräckfyllt äventyr i 1920-talets Boston. Spelet lanseras nästa år, och nu bjuds vi på två nya bilder.

Cyanide Studio sätter spelaren i rollen som krigsveteranen och privatdetektiven Edward Pierce. Det handlar om en tolkning av Chaosiums papper-och-penna-rollspel, och spelarna kommer att få kliva in i ett äventyr tyngt av en mörk och tryckande atmosfär.

Call of Cthulhu: The Official Video Game lanseras under 2017, och Focus Home Interactive berättar att spelet släpps till PC samt konsoler. Vilka format det rör sig om är något oklart, men vi förutsätter att det handlar om bland annat Playstation 4 och Xbox One.

Ni ser de två nya bilderna nedan, och som vanligt blir de större om ni klickar på dem.

Call of Cthulhu video game call_of_cthulhu-video game

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.