MeiQ Labyrinth of Death släpps i Europa under hösten

Det fortsätter att komma en hel drös av japanska rollspel till Playstation Vita. För några veckor sedan visade Persona-skaparen Tadashi Satomi upp sitt PS Vita-exklusiva JRPG Caligula, och nu får grottkrälaren MeiQ: Labyrinth of Death ett västerländskt lanseringsfönster.

MeiQ: Labyrinth of Death släpps exklusivt till Playstation Vita i Europa och Nordamerika under hösten, och vi blir lovade ett utmanande rollspel. I huvudrollerna hittar vi fem stycken tjejer som får hjälp av sina mekaniska väktare, och när världen hamnar i ett konstant mörker får hjältinnorna världens öde på sina axlar.

MeiQ: Labyrinth of Death kommer med både japanska och engelska röstskådespelare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s