Fairy Fencer F: Advent Dark Force får släppdatum

Compile Heart avslöjar att vi kommer att få se Fairy Fencer F: Advent Dark Force i Europa och Nordamerika under sommaren. Det Playstation 4-exklusiva rollspelet släpptes på den japanska marknaden under november i fjol, och den västerländska lanseringen kommer att äga rum den 26 juli i USA, medan vi européer får vänta några dagar extra – till den 29 juli.

I äventyrets prolog slåss en gud och en gudinna mot varandra, och det slutar med att de båda härskarna fängslar in varandra. De lämnar dock kraftfulla vapen bakom sig som heter Furies, och de som kan bära dessa kallas för Fencers. När äventyret drar igång får vi se hur huvudkaraktären Fang drar ur ett svärd från en sten, och plötsligt kan protagonisten bära de gudomliga vapnen.

I samband med utannonseringen bjuder utgivarna Idea Factory på den nordamerikanska öppningsfilmen, och ni ser den nedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.