Färsk trailer för Fairy Fencer F: Advent Dark Force till PS4

Fairy Fencer F: Advent Dark Force släpps till Playstation 4 idag borta i Japan, och även om det rör sig om ett helt nytt spel innehåller det också en bit av föregångaren till Playstation 3. Anledningen är att nya spelare ska kunna få ett grepp kring händelserna i spelet, och nu dundrar Compile Heart ut den japanska lanseringstrailern.

Vi har inte fått någon västerländsk utannonsering av Fairy Fencer F: Advent Dark Force ännu, men Compile Heart är väldigt duktiga på att lokalisera sina spel vilket gör att det är högst sannolikt att rollspelet även kommer till Europa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.