Street Fighter V – nästa fighter blir Guile

Den klassiska Street Fighter-kämpen Guile kommer att släppas som nästa DLC-karaktär till seriens femte del. Han har tagit på sig solbrillorna och gjort sig redo med sin karismatiska frilla, och Capcom meddelar att han fortfarande har kapaciteten att dominera både på marken och i luften. Dessutom har han givetvis kvar sina superattacker Sonic Boom samt Somersault Kick.

Guile har även utökat sin repertoar med något som Capcom väljer att kalla för Faultless Move. Här kan slagsmålskämpen ladda upp sina attacker medan han förflyttar sig, och studion säger att fightern är ”ett fantastiskt val för de som letar efter en karaktär som kan ladda upp sina attacker och enkelkt kan kontrollera matchernas rytm.”

Förutom att vi kommer att kunna slåss med Guile i Street Fighter V så erbjuds även en bana dedikerad till fightern. Den heter Guile’s Air Force Base, och kommer att kosta 70,000FM (Season Pass-köpare får den gratis).

Capcom berättar också att de kommer att ta till hårdare metoder mot spelare som frekvent hoppar ur matcher när det går dåligt för dem. Med ett nytt system ska studion hitta personer som ofta avslutar sina matcher i förtid, och exkludera matchmaking-möjligheterna för dem under ”en viss tid.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.