Sword Coast Legends släpps till konsol i vår

Digital Extremes och n-Space avslöjar att deras Dungeons & Dragons-rollspel Sword Coast Legends har fått ett lanseringsfönster för Playstation 4 och Xbox One. Konsolversionen försenades i fjol, och vi fick inte några andra detaljer än ”tidigt 2016,” men nu berättar indieutvecklarna att spelet kommer att släppas till PS4 och Xbox One under våren.

Vi blir lovade en fullspäckad kampanj, men en djup story, som byggs kring Dungeons & Dragons-universumet Forgotten Realms från Wizards of the Coast. Dessutom kommer alla spelare att få tillgång till det nedladdningsbara paketet Rage of Demons när det släpps senare under året.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.