Skullgirls 2nd Encore – PS Vita-versionen är klar

Lab Zero Games har tagit sina sista handtag med Skullgirls 2nd Encore till Playstation Vita. Fighting-spelet är inskickat till Sony för ett godkännande, och efter detta kommer studion att ge oss ett lanseringsdatum för den europeiska och nordamerikanska marknaden, skriver Siliconera.

Lab Zero har också publicerat en video som inte bara visar de allra bästa sidorna från Skullgirls 2nd Encore. Studion visar exempelvis upp spelets allra längsta laddningssekvens, och den uppstår när två lag möter varandra med tre karaktärer vardera. Stridskämparna som berörs är också de som kräver mest rent filstorleksmässigt, och det handlar om Big Band, Squigly, Eliza, Cerebella, Ms Fortune och Painwheel.

”Lagkombinationer som använder färre karaktärer, mindre karaktärer, eller dubbla karaktärer (där de medverkar i båda lagen) resulterar i snabbare laddningstider,” berättar Lab Zero.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.