Yakuza Kiwami – ny kaxig reklamfilm

Sega släpper sitt Yakuza Kiwami (remaken av originalet) i Japan om mindre än en vecka, och för en dryg vecka sedan dök en trailer upp på nätet som innehöll en stor dos attityd. Nu fortsätter företaget sin PR-kampanj för actionäventyret.

Den japanska spelutvecklaren har släppt en kaxig reklamfilm i hemlandet som påminner rejält om den tidigare nämnda videon. Här får vi också se Toshihiro Nagoshi berätta att Yakuza Kiwami är den definitiva versionen av originalet, och även om vi lär få vänta ett tag på att spelet eventuellt tar sig hit så får vi hålla alla tummar och tår för att Sega ska utannonsera detta och Yakuza 0 (det europeiska tillkännagivandet dementerades) för vår marknad.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.