Veckans nyhet – handlar om Playstation VR och Gravity Rush 2

Gravity Rush 2 utvecklades ursprungligen till Playstation Vita, men när projektet växte ur den bärbara kostymen blev det kommande äventyret Playstation 4-exklusivt. Under veckan höll Dengeki Playstation en sju timmars lång livestream, och där antydde regissören Keiichiro Toyama att Gravity Rush 2 kan komma att få Playstation VR-stöd, och det resulterade också i vår mest lästa nyhet under den gångna veckan.

Toyama berättade bland annat att utvecklarteamet testat Gravity Rush 2 med Playstation VR, men att det inte finns några konkreta planer för att implementera funktionen i originalutgåvan. Däremot berättade regissören att det ”vore slöseri om bara utvecklarteamet fick chansen att testa det med Playstation VR.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.