Galet mycket gameplay från Bloodborne: The Old Hunters

Sony utannonserade en mycket efterlängtad expansion till Bloodborne under Tokyo Game Show. Som bekant heter tilläggspaketet The Old Hunters, och vi blir lovade ett välfyllt äventyr som från början var tänkt att släppas i två omgångar.

Under Paris Games Week hölls en livestream för Bloodborne: The Old Hunters av JeuxVideo, och nu har Giuseppe Nelva lagt upp en inspelning av visningen på sin Youtube-kanal. Vi blir bjudna på hela 45 minuters gampelay, och vi får se mer av det sågliknande vapen som kallas för ”Saw-Mill” – och det är en blodig historia.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.