Tony Hawk’s Pro Skater 5 – en buggig historia

Igår släpptes Tony Hawk’s Pro Skater 5 i Nordamerika, och vi fick se en välpolerad lanseringstrailer tidigare i morse. Vi får emellertid vänta till fredag innan spelet når oss, men när Activision undvek att skicka ut recensionsexemplar av skateboard-spelet inför dess lansering började varningsklockorna att ringa. Nu ser det ut som om de skrålande klockorna tyvärr har rätt.

Eurogamer har publicerat en video som visar upp mängder av buggar från Tony Hawks Pro Skate 5. De har lagt upp en video som visar upp mängder av glitchar, och enligt publikationen spelades alla buggar in under ett spelpass på mindre än en timme.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.