Imorgon uppdateras några av laguppställningarna i PES 2016

Här om dagen bad Adam Bhatti, produktchefen för Pro Evolution Soccer 2016, om ursäkt för den försenade laguppställningsuppdateringen till Konamis fotbollsspel. Då berättade han att vi kunde se fram emot en stor patch som bland annat ger diverse spelare sin rätta klubbadress. Uppdateringen kommer den 29 oktober, men redan imorgon får vi den första uppdateringen som rättar till några av laguppställningarna.

Exempelvis vaktar Petr Chech fortfarande målet för Chelsea i Pro Evolutio Soccer 2016, men Konami kommer att rätta till detta en bit i taget, med start imorgon. Sedan kommer de att släppa mindre uppdateringar varje vecka, fram till den stora uppdateringen – om en knapp månad – som även innehåller ett gäng nya lag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.