Yakuza 6 och Yakuza Kiwami utannonseras

Inför Tokyo Game Show teasade Segas Toshihiro Nagoshi om att de hade något intressant att visa upp under mässan. Nu vet vi vad det handlar om när han precis klivit av scenen där Sony håller sin presskonferens.

Nagoshi började med att uppmärksamma Yakuza-seriens tioårsjubileum och utannonserade en utökad version av originalet. Spelets titel blir Yakuza Kiwami, och när det släpps till Playstation 4 och PS3 kommer det inte bara att få bättre grafik, utan även innehålla nya spelsekvenser som inte var möjliga att skapa till Playstation 2.

Dessutom bjöds vi på en utannonsering av Yakuza 6. Detaljerna var få, men spelet kommer att släppas exklusivt till Playstation 4, och en limiterad upplaga av Yakuza Kiwami kommer att innehålla en demoversion av spelseriens sjätte del.

Yakuza 6 kommer att släppas till Playstation 4 under hösten 2016 i Japan, medan Yakuza Kiwami lanseras till PS4 och PS3 den 21 januari nästa år i samma region. Vi har inte fått något västerländskt klartecken för någon av titlarna, men det lär med största sannolikhet hänga på försäljningssiffrorna av Yakuza 5 när det släpps till Playstation 3 senare i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.