Witcher 3: Wild Hint – 6 miljoner sålda exemplar

nyheter_ps4
CD Projekt Reds The Witcher 3: Wild Hunt blev verkligen den succé som både spelarna och studion hoppades på. På bara två veckor såldes 4 miljoner exemplar, och nu meddelar utvecklarnas Adam Badowski att försäljningssiffran är uppe i 6 miljoner sålda exemplar.

”Sex miljoner sålda exemplar är en fantastisk bedrift för ett företag som gör rollspel, men denna bransch handlar inte bara om det. Om våra spel är ett galleri med ljud, bilder och text så är du vår besökare av det galleriet. För en konstnär finns det ingen härligare syn än att se människor njuta av deras arbete. Därför vill jag – och nu talar jag för hela studion – tacka varenda en av er,” skriver Badowski i ett öppet meddelande.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.