Sony jobbar med ny PS Vita?

nyheter_psvita
Playstation Vita har inte fått mycket omtanke från Sony, utan istället har det varit mer nischade utvecklare som har försett konsolen med härliga spel. Inte minst Nippon Ichi. Nu ser det emellertid ut som om Sony arbetar med en ny version av deras bärbara konsol.

Via Twitter har en bild dykt upp som sägs vara från ett varumärkespatent från Sony som visar upp en ny PS Vita-konsol. Om detta stämmer kommer vi att få se en konsol med HDMI-uttag, vilket gör att vi antagligen kommer att kunna koppla upp den till en TV, och det ser ut att handla om en LCD-skärm istället för originalets OLED.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.