Soundtracket från Journey släpps på vinyl

nyheter_multi
Thatgamecompanys Journey är både en fröjd att titta och lyssna på (samt även att spela förstås,) och under 2012 blev det som första spel nominerat till en Grammy. Från och med imorgon kommer vi också att kunna förboka soundtracket på vinyl, och även om du inte har en grammofonspelare så skulle den definitivt göra sig riktigt snygg i hyllan eller på väggen.

Originalversionen kostar 35 dollar, men den som vill lyxa till det med den limiterade versionen, signerad av Mark Englert själv, får lägga ut 60 dollar. Den exklusiva utgåvan släpps endast i 350 exemplar, så det gäller att vara på hugget om man vill ha lyxversionen.

Annons

En reaktion på ”Soundtracket från Journey släpps på vinyl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.