Rockstar uppdaterar Heists till GTA V

nyheter_multi
Det verkar som om alla problem som drabbat Grand Theft Auto Online efter dess Heists-uppdatering inte bara berott på överbelastade servrar. Vi har fått lida av otroligt sega laddningstider, haft svårt att komma in på uppdrag och ibland inte ens kommit in på servrarna, men nu verkar det som om allt strul äntligen är löst.

Idag uppdaterade Rockstar sitt Heists-tillägg, och när vi spelade under eftermiddagen flöt allt på precis som före uppdateringen. Äntligen verkar vi kunna avnjuta de både utmanande och underhållande Heists-uppdragen utan en massa irriterande strul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.