Square Enix “Project CODE Z” är Minna de Spelunker Z till PS4

nyheter_ps4
Square Enix startade en hype kring en utannonsering under pågående Tokaigi Japan Game Party 2015 borta i Chiba utanför Tokyo. Först kallade de spelet för M.S.S Project, och sedan släppte utvecklarstudion en teaser-sajt för spelet med projektnamnet Project CODE Z. När produkten sedan utannonserades handlade det om Minna de Spelunker Z som kommer att släppas exklusivt till Playstation 4.

Vi gissade på att det handlade om ett storslaget rollspel, med tanke på teaser-bilderna, och känslan är att Square Enix tog udden av själva tillkännagivandet med en för stark hype. Spelet utvecklas emellertid av Spelunker HD-studion Tozai Games och när spelet släpps den 19 mars i Japan kommer det att vara helt gratis – och erbjuder spel online för upp till sex spelare samtidigt.

Free-to-play-upplägget innebär dock att Minna de Spelunker Z till Playstation 4 kommer att innehålla mikrotransaktioner.

Annons

En reaktion på ”Square Enix “Project CODE Z” är Minna de Spelunker Z till PS4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.