Japansk trailer för The Order: 1886

nyheter_ps4
Sony och Ready at Dawn har överöst oss med mängder av trailers för deras kommande storsatsning The Order: 1886 (senast fick vi se spelarreaktioner för demot,) och om ni frågar mig så blir jag bara mer och mer sugen på actionäventyret som är iscensatt i en alternativ dimension – steampunk London. Nu har Sonys japanska avdelning släppt en ny dubbad video, och även om många av oss inte förstår språket så förstår vi förstås de flytande bilderna av vapnen som visas upp – däribland automatgeväret ‘M2 Falchion,’ det brutala hagelgeväret med tre pipor som kallas för Three Crown och sidovapnent MaschinenPistole – C-81.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.