The Elder Scrolls Online släpps i juni till PS4 utan månadskostnad

nyheter_ps4
Bethesda Softworks och Zenimax Online Studios klarade inte av att hålla sitt ord när det kom till att släppa The Elder Scrolls Online ”tidigt under 2015,” men däremot blir det som vi antog i slutet av 2014 – att det massiva online-rollspelet kommer att slopa månadskostnaden innan det släpps till Playstation 4 och Xbox One.

Den 17 mars släpps The Elder Scrolls Online Tamriel Unlimited till PC, och förutom att versionen innehåller alla uppdateringar och tillägg, så kommer utgåvan också att innebära att spelarna inte längre kommer att behöva betala en månadskostnad. Detta betyder att konsolversionerna aldrig kommer att kräva något abonnemang, då de släpps den nionde juni.

The Elder Scrolls Online kommer fortfarande att ha ett speciellt program för de som vill dra nytta av allt nytt nedladdningsbart material som tillkommer, och ESO Plus – som prenumerationstjänsten heter – kommer att ge tillgång till ”exklusiva in-game-bonusar, en månatlig tilldelning av kronor att använda i butiken och tillgång till alla DLC-paket under tiden som medlem.”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.