Indikationer på att The Elder Scrolls Online kan bli free-to-play

nyheter_ps4
För ungefär en vecka sedan berättade Zenimax Online Studios att konsolversionerna av The Elder Scrolls Online kommer att slappas ”tidigt under 2015.” Nu har det kommit indikationer på att det massiva onlinerollspelet kan komma att bli gratis (free-to-play) när det väl släpps till Playstation 4 och Xbox One.

Det finns inte något officiellt uttalande, men utgivarna har tagit bort möjligheten att teckna en prenumeration på sex månader, och istället går det endast att köpa speltid för 30- eller 90-dagar. När det kommer till massiva onlinerollspel är förändringar i prenumerationsmöjligheterna ett tecken på att spelet antingen planeras att läggas ned eller gå över till free-to-play. I och med att konsolversionerna snart är klara låter det förstnämnda alternativet ganska uteslutet, men det kan mycket väl bli så att The Elder Scrolls Online inte kommer att ha någon månadsavgift när det släpps till Sonys och Microsofts konsoler under 2015.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.