God of War 4 visas på Playstation Experience 2015?

När Santa Monia Studios-chefen Shannon Studstill summerar år 2014 nämner hon nedläggningen av utvecklarnas icke utannonserade spel som en tuff period i studions historia. Flera medarbetare miste jobbet, men förhoppningen är att år 2015 ska bli betydligt ljusare, med Playstation Experience i slutet av året, och en God of War-tillställning i mars.

”I slutet av mars kommer vi att fira 10 år med God of War med ett speciellt jubileumsfirande för våra fans. Hallo, det är du. Vi ser fram emot det här,” berättar Shannon. ”Jag är säker på att Playstation Experience kommer tillbaka med rond 2 någon gång i slutet av nästa år, och vi förväntar oss att Santa Monica Studio återigen kommer att spela en stor roll.”

Visst kan detta handla om något helt annat än God of War 4, men en kvalificerad gissning är att vi kommer att få en rejäl demonstration av det efterlängtade uppföljaren under Playstation Experience 2015.

 

Annonser

One thought on “God of War 4 visas på Playstation Experience 2015?

  1. Ping: PlaySine återuppväcks och blir PlayZine |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s