The Elder Scrolls Online släpps snart till PS4

nyheter_ps4
The Elder Scrolls Online släpptes den fjärde april till PC, och spelet mottogs med blandad kritik. Många klagade på att det var fullt av buggar, men då spelet har uppdaterats rejält sedan lanseringen hoppas vi att spelet kommer att vara ‘lagat’ när det släpps till Playstation 4 samt Xbox One inom kort.

Utvecklarna Zenimax Online Studios säger att vi kommer att få se konsolversionerna ”tidigt 2015,” men någon mer konkret information får vi vänta lite till på. Vi vet sedan tidigare att The Elder Scrolls Online till Playstation 4 och Xbox One inte är några rena konverteringar av PC-versionen, utan vi kommer bland annat att få se ett konsolanpassat gränssnitt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.