Köp Far Cry 6 till PS4 eller Xbox One och uppgradera till PS5- eller Xbox Series X-versionen gratis

Det fullkomligt haglade av läckor innan Ubisoft visade upp Far Cry 6 under det digitala eventet Ubisoft Forward,  men en sak som inte tog sig ut på nätet innan det franska spelföretaget valde att presentera det för allmänheten är att alla som köper actionäventyret till PlayStation 4 eller Xbox One kommer att kunna uppgradera sin version till PlayStation 5 eller Xbox Series X.

Detta framkommer på den officiella hemsidan för Far Cry 6, men vi får inte någon information om detta bara rör den digitala versionen av spelet, eller om det även rör den fysiska utgåvan.

Med tanke på att det finns indikationer på att nästa generations konsolspel kommer att bli dyrare än vad de är till denna konsolgeneration är det en extra härlig nyhet, även om det förstås främst är ämnat för att det ska bli möjligt att spela Far Cry 6 till nästa generations spelkonsoler om man väljer att uppgradera till Xbox Series X eller PlayStation 5 vid ett senare tillfälle.

Far Cry 6 släpps till PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC och Stadia den 18 februari 2021.