Fallout blir tv-serie – från skaparna av HBOs Westworld

En ny tv-serie baserad på Fallout har bekräftats via de officiella Twitter-kontot för Fallout.

Tweeten innehåller en 23 sekunder lång video, och där får vi veta att serien kommer att sändas på Amazon och den utvecklas av Kilter Studios (som bland annat ligger bakom HBOs Westworld) samt Bethesda. Bakom tv-serien hittar vi Jonathan Nolan och Lisa Joy som kommer att agera regissörer och exekutiva producenter samt Bethesdas Tod Howard som också kommer att jobba som exekutiv producent.

Tweeten följdes upp med ett pressmeddelande där vi kunde läsa följande:

Fallout is one of the greatest game series of all time. Each chapter of this insanely imaginative story has cost us countless hours we could have spent with family and friends,” sa Nolan och Joy.

Tod Howard hade också några ord att dela med sig av:

”It was clear from the moment I first spoke with Jonah and Lisa a few years ago, that they and the team at Kilter were the ones to do it right. We’re enormous fans of their work and couldn’t be more excited to work with them and Amazon Studios.”

Annons