RICO skjuter sin väg till Nintendo Switch nästa vecka

Rising Star Games och utvecklaren Ground Shatter berättar att RICO kommer till Nintendo Switch så snart som nästa vecka!

Spelet bjuder in oss till att bli en medlem av elitestyrkan RICO där du har 24 timmar på dig att lösa ett fall och sätta stop på organiserad brottslighet. Du kommer att få sparka ner dörrar och skjuta din väg genom slumpmässigt genererade nivåer som är sagda att göra varje fall ”nytt och unikt”.

Du kommer även att kunna ta med en vän om du så vill och får därför spela som duon ”Loose-cannon” – poliser som hjälper varandra genom förortens våldsamma hålor. Både online och lokal multiplayer är tillgänglig.

 

James Parker som är regissör för RICO säger detta i ett press meddelande:

”Spel kan förändra människors liv, informera oss om det mänskliga tillståndet och berätta episka berättelser om kärlek, liv och förlust… RICO gör inte något av det här, det är ett spel om att sparka ner dörrar, skjuta de onda och ofta i härliga slow motion.”

Spelet Erbjuder:

  • Kämpa mot klockan och lös ett fall under 24 timmar
  • Online-Co-op och offline i Split-screen
  • ”Daglig spel” med leaderboards online
  • Slumpmässigt genererade fall, uppdrag och miljöer
  • Upplåsbara vapen, karaktärsdrag samt utrustning

Med en arkadliknande taktisk shooter med vapen och utrustningar att låsa upp samt leaderboards att kämpa mot så känns detta spel som något man bör hålla öron och ögon öppna för. Du kommer att kunna ladda ner RICO till din Nintendo Switch den 14 mars.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.