Conker’s Bad Fur Day firar 18 år

Idag firar Rare på Twitter med tårta och öl tillsammans med deras skapelse Conker’s Bad Fur Day till Nintendo 64 som idag firar hela 18 år!

Rare tweetade ut meddelandet idag och skriver:

”Conker’s Bad Fur Day lanserades för 18 år sedan exakt idag! De växer upp så snabbt (och de är förmodligen på väg ner till puben innan du ens hinner märka det). Här är en bild på hur våran hemsida såg ut förr i tiden i fantastiskt uppsmackad HTML, när 800×600 pixlar var tillräckligt bra för de flesta människors monitorer….”

Jag köpte spelet för kanske 6 år sedan komplett via auktion och har nu spelat igenom det ungefär tio gånger. Lådan och figuren står fint på display i mitt vitrinskåp, men tog givetvis ut det för att fota lite för att hedra spelets succé med att ha åldrats så fantastiskt bra som det gjort efter hela 18 år. Det fick en remaster på Xbox (originalet) och fick sig även en Xbox One X Enhance-version på marketplace, men i mitt hjärta är det för evigt bäst till Nintendo 64.

Stort grattis till Conker och hans vänner.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.