Super Smash Bros. Ultimate är ett nytt spel – släpps 7 december

Nintendo slog på den stora trumman när de visade upp Super Smash Bros. Ultimate under sin E3-presentation.

Vi fick se massor av spelsekvenser (som ni kan se i videon nedan), och vi fick också veta att över 60 stycken karaktärer kommer att inkluderas i slagsmålsspelet. Bland annat hittar vi Pichu, Ice Climbers och Young Link som missat några av de senaste installationerna i serien, och även om Nintendo-karaktärer tar den allra största platsen hittar vi också ikoner som Bayonetta, Snake och Sonic.

Upp till åtta spelare kommer att kunna slåss samtidigt, och vi får också veta att Super Smash Bros. Ultimate kommer att ha stöd för Gamecube-kontroller – även om vi inte får någon information kring hur detta ska fungera rent tekniskt.

Under en intervju med Game Informer berättar Nintendos Bill Trinen att han ser Super Smash Bros. Ultimate som ett nytt spel, och inte någon konvertering av WII U-spelet.

”I think for me personally what really defines it as a new game is just the core change to the core mechanics. When you change the speed like that, that cascades through character motion, through the speed at which the various moves are coming out, the animations and whatnot, and you have to rebalance every character in the game, so then as a player, when you come in to start playing the game, you’re having to re-learn every character in the game.”

Super Smash Bros. Ultimate släpps den 7 december, och ni ser massor av spelsekvenser från slagsmålsspelet nedan.

Annons