Nintendo avslöjar sina planer för Nintendo Switch Online

Nintendo har avslöjat sina planer för tjänsten Nintendo Switch Online som de ämnar att släppa till Switch under september.

Den kommande prenumerationstjänsten kommer att kosta 19,99 euro om året, eller 3,99 euro för en månad. Tjänsten knyts till individuella konton, och den som vill använda Nintendo Switch Online på upp till åtta konton kan välja familjemedlemskap för 34,99 euro per år.

Nintendo Switch Online kommer att krävas för att vi ska kunna utnyttja spelens coop- och flerspelarlägen online, och den kommer också medföra att vi kommer kunna ladda upp sparfiler till molnet. De som vill använda röstchatt när de spelar kommer dock fortfarande att behöva använda mobilappen.

Tjänsten inkluderar också 20 Nes-spel från start, och fler kommer att läggas till löpande. Vi får reda på att Balloon Fight, Dr. Mario, Super Mario Bros. 3, Donkey Kong, Ice Climber, The Legend of Zelda, Mario Bros., Soccer, Super Mario Bros. och Tennis kommer att finnas tillgängliga från lanseringen av tjänsten, och ytterligare tio stycken kommer att finnas på plats vid släppet. Nintendo berättar också att de ämnar att lägga till onlinestöd och möjlighet till röstchatt (via mobilappen) även för Nes-spelen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.