Nästan 18 miljoner sålda Nintendo Switch-konsoler

Nintendo har släppt lös företagets årsrapport för det senaste finansåret – vilket spänner mellan den 1 april 2017 till den 31 mars 2018 – och vi fick bland annat veta att Snes Mini sålts i över fem miljoner exemplar. Dessutom visar företaget fantastiska försäljningssiffror för Nintendo Switch där nästan 18 miljoner konsoler har sålts.

Nintendo Switch har sålts i 17,79 miljoner exemplar sedan lanseringen och fram till det senaste finansårets slut, och de räknar med att sälja 20 miljoner konsoler till mellan den 1 april i år till den 31 mars 2019.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.