Pete Hines vill släppa The Elder Scrolls: Legends till konsol – ”men vi får se”

Kortspelet The Elder Scrolls: Legends släpptes till PC och mobila plattformar i fjol, och under en intervju med Dualshockers svarar Bethesdas marknadsföringschef Pete Hines om möjligheterna för en konsolversion.

”Vi vill alltid – och detta stämmer för varje spel, inte bara The Elder Scrolls: Legends – försöka släppa våra spel till så många plattformar som möjligt, så att så många spelare som möjligt kan spela,” berättar Hines. ”Så jag skulle verkligen vilja se spelet till konsoler och Switch, men det är många saker vi vill göra, tillföra nytt material, förbättra gränssnittet och spelarupplevelsen. Vi har en enorm checklista på saker vi vill göra, och jag hoppas att det händer, men vi får se.”

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.