Nintendo Switch fick en bättre start än PS4 i Japan

Nintendo hade inte några starka försäljningsframgångar med Wii U, vilket är synd eftersom att maskinen erbjuder en hel del intressanta, spelmässiga lösningar, men med Nintendo Switch går det betydligt bättre. I Japan har den stationära och handburna hybriden sålt bättre än vad PlayStation 4 gjorde under samma tidsperiod.

Det tog bara 26 veckor för att sälja 1,5 miljoner exemplar av Nintendo Switch i Japan. För PlayStation 4 tog det 69 veckor att uppnå samma siffra (1,523,471 exemplar för att vara mer exakt) i landet, och efter 26 veckor hade 665,760 exemplar sålts av Sonys konsol.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.