Nightmare Creatures – den klassiska skräckserien kommer tillbaka

Nightmare Creatures gjorde debut till PlayStation under 1997, och det skräckspelet konverterades sedan till PC och Nintendo 64 (endast i Nordamerika) året därpå. Undertecknad har emellertid flest minnen från tvåan till Dreamcast, och under en panel på PAX West avslöjade studion Albino Moose att de arbetar med en reboot av spelserien.

Sheena Perez, skaparen av free-to-play-skräckspelet Spooky’s House of Jump Scares: HD Renovation, säger sig vara ett stort fan av spelserien, och hon bad sin advokat att kolla upp om Activision fortfarande ägde rättigheterna till varumärket. Så var inte fallet, och Albino Moose kunde plocka åt sig licensen.

Nightmare Creatures är under utveckling till ”den nuvarande konsolgenerationen” samt PC, och nedan kan ni kika på den första trailern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.