Monkey King: Hero is Back utannonseras av Sony Japan Studio

Sony höll en presskonferens inför ChinaJoy i Shanhai som officiellt startar i morgon. Där avslöjade Sony Japan Studio – som senast gav oss det fantastiska Gravity Rush 2 (se gärna videorecensionen) – att de arbetar med Monkey King: Hero is Back till PlayStation 4.

Monkey King: Hero is Back baseras på den animerade filmen med samma namn, och den regisserades av Tian Xiao Peng. Produktionen tog bland annat emot Golden Rooster Award för bästa animerade film. Spelet utvecklas genom ett samarbete mellan Sony Japan Studio samt den kinesiska utvecklaren October Media. Spelet må vara utvecklat med den asiatiska publiken i åtanke, men det rör sig om en stor produktion som kommer att lanseras över hela världen.

Spelarna kommer att kunna spela som antingen Monkey King eller Jiang Lieur, och samtidigt som filmens berättelse kommer att stå som utgångspunkt, kommer nya kapitel och fiender att inkluderas.

Sony Japan Studio berättar att deras mål är att skapa en snyggare upplevelse än filmen.

Nedan kan ni se den första videon från Monkey King: Hero Is Back, som kommer att släppas exklusivt till PlayStation 4. I dagsläget finns det dock inget utannonserat lanseringsdatum.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.