Nintendo Switch-exklusiva Ultra Hyperball – första trailern och nya detaljer

Springloaded Software har stått för spel som Campaign Clicker samt Hiragana Pixel Party, och nu arbetar studion med det Nintendo Switch-exklusiva partyspelet Ultra Hyperball.

Ultra Hyperball innehåller en kampanj för den som vill spela för egen hand, och spelarna blir lovade en och annan överraskande hemlighet. Det största dragplåstret är emellertid möjligheten att spela med upp till tre stycken vänner samtidigt, och Springloaded Software använder sig av några av de möjligheter som kommer just med Nintendo Switch. Förutom att spelet stödjer Joycon-kontrollen så kommer vi också att kunna utnyttja touch-funktioner samt rörelsekontrollerna.

Målet i Ultra Hyperball är att hålla en stjärnsprakande boll i luften så länge som möjligt utan att den nuddar marken, och spelupplevelsen bjuder på retrodoftande pixelgrafik.

Än så länge finns det inte något släppdatum för Ultra Hyper Ball, men med tanke på att spelets första video tituleras som lanserings-trailer bör det inte vara allt för lång tid kvar till spelet landar till Nintendo Switch.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.