The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III släpps exklusivt till PS4

Nihon Falcom meddelar att de ämnar att släppa The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III, exklusivt till PlayStation 4, under hösten 2017 i Japan. Detta blir alltså seriens första spel som endast släpps till Sonys senaste konsol, och studion berättar att det möjliggör nya funktioner som vi inte har kunnat se i serien tidigare.

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III bibehåller sina turbaserade strider, och vi blir lovade ett stort fokus på de taktiska elementen samt en fantastisk berättelse. Spelseriens tredje del följer de två föregångarna som släpptes till PlayStation Vita och PlayStation 3, och med tanke på att Xseed Games tog ungefär två år på sig för att lokalisera varje titel lär det antagligen dröja ett bra tag innan vi får se den kommande uppföljaren i Europa.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.