Pressevent för Nintendo Switch den 13 januari

Den 12 januari 2017 kommer Nintendo att hålla en livestream för Nintendo Switch som de kallar för “Tokyo Webcast,” och här kommer vi att få ett specifikt lanseringsdatum och en hel drös av information kring företagets kommande konsol. Dagen efter – den 13 januari – kommer de japanska utvecklarna att hålla två pressevent – ett i New York och ett i Paris.

Enligt Polygon kommer den inbjudna pressen – till New York-tillställningen – att få lägga vantarna på Nintendo Switch för första gången, och tillställningen ska pågå i fem timmar. Jeuxvidéo.com meddelar också att de bjudits in till en liknande tillställning i Paris samma dag, och vi förmodar att det betyder att delar av den europeiska pressen också kommer att få chansen att testa Nintendo Switch ordentligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s