Nio minuter från The Last Guardian

Om en dryg vecka släpper Sony The Last Guardian till PlayStation 4, och inför lanseringen höll företaget en livestream, via Nico Nico, tillsammans med den japanska speltidningen Dengeki PlayStation, där knappt nio minuter av spelsekvenser visades upp.

Sony-bossen Shuhei Yoshida och marknadsföringschefen Yasuhiro Kitao presenterade spelet, och i videon får vi se prov på spelets pussel, och hur det kan se ut när spelaren råkar ut för ett ordentligt fall utan att dö. Som vanligt bjuds vi även på underbar design, även om videokvalitén inte är den bästa – som vi är vana vid när det kommer till Nico Nicos livesändningar.

The Last Guardian lanseras till PlayStation 4 den 7 december, och ni ser den nya videon nedan – inspelad av Dualshockers.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s