Nu är Battlefield 1-betan öppen för alla

Igår smygstartade Battlefield 1-betan för dem som registrerat sig för EA Insider, men nu har Electronic Arts lagt ut testversionen för alla till Playstation 4, Xbox One och PC (via Playstation Store, Xbox Store samt Origin).

Betaversionen tar upp runt 6,1 GB av hårddisken, och materialet inkluderar spellägena Conquest och Rush på Mellanösternbanan Sinai Desert. Alla som når toppnivån (för betan) 14, och spelar det under minst fyra olika dagar får en speciell identitetsbricka som kan användas i det fulla spelet när det släpps den 21 oktober.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.