PS4 Slim läckt?

Sony har för vana att släppa en mindre version av sina konsoler vid någon tidpunkt under dess dess livstid, och nu har rykten om en PS4 Slim dykt upp på nätet.

Den mindre Playstation 4-konsolen har lagts ut till försäljning på auktionssajten GumTree (vi rekommenderar inte någon att lägga något bud, i och med att det är oklart om det faktiskt är en korrekt produkt).

Fler bilder har även letat sig ut på nätet genom Neogaf-användaren Venom Fox via Kenzodielocke, och Twitter-användaren  shortman82, som också säger sig ha fått tag på ett exemplar.

Enligt bilderna ser det ut som om Slim-varianten har mekaniska on/off- och eject-knappar, och tyvärr verkar det inte finnas något uttag för optisk kabel. Konsolen ska fortfarande ha en skivläsare, och produktkoden CUH-20XX går hand i hand med Sonys standard för deras nyversioner av sina konsoler. Sifferkoden hintar dessutom om att det rör sig om en brittisk utgåva.

Vad tror ni, håller Sony på att göra sig redo att släppa PS4 Slim på bred front?

Nedan kan ni kika på bilderna (vilka blir större om ni klickar på dem) som sägs gestalta PS4 Slim.

ps4 slim 2 ps4 slim 3 ps4 slim 4 ps4 slim 5 ps4 slim 6 ps4 slim ps4 slim nyheter_ps4 ps4 slim 9 ps4 slim 8 ps4 slim 7ps4 slim nyheter_ps4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s