Battlefield 1: Öppen beta den 31 augusti

Dice och Electronic Arts meddelar att de kommer att släppa lös en öppen betaversion av sitt kommande Battlefield 1 den 31 augusti.

Testversionen kommer att bli tillgänglig till samtliga format – Playstation 4, Xbox One samt PC (via Origin), och alla som skriver upp sig som en EA Insider via den officiella hemsidan kommer att få tillgång till Early Access av betan.

Battlefield 1-betan kommer att låta oss testa på spellägena Rush samt Conquest på kartan Sinaï Desert, och upp till 64 spelare kommer att kunna spela mot varandra. Spelarna kommer bland annat att kunna rida hästar och testa på tre olika elitklasser – Sentry, Flame Trooper och Tank Hunter.

Battlefield 1 kommer att släppas till Playstation 4, Xbox One och PC den 21 oktober, medan alla som förbeställer Early Enlister Deluxe Edition kommer att kunna komma åt servrarna redan den 18 oktober.

Nedan kan ni kika på den färska Gamescom-trailern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.